Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Eskilstuna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Eskilstuna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Eskilstuna miniguide

Leiebil Eskilstuna
Bilutleie Eskilstuna

Eskilstuna ligger sørøst i Sverige, og tilhører Södermanlands län. Byen har 95.000 innbyggere (2009), og ligger i naturskjønne omgivelser ved elva Eskilstunaån – 10 km fra innsjøen Mälaren.

Eskilstuna fikk byrettigheter i 1659, og er en industriby som er mest kjent for sin produksjon av bl.a. kniver og sakser.

En av byens attraksjoner er «Gamla Staden» med hyggelige caféer, motebutikker og kunstgallerier. Også Eskilstuna Kunstmuseum er verdt et besøk – som ligger i en gammel industribygning, og har utstilling av malerier fra 1600-tallet og frem til i dag.

For barnefamilier bør Parken Zoo besøkes – som inneholder både dyrepark, fornøyelsespark og  utendørs svømmebasseng. Dyreparken er mest kjent for sine hvite tigre, og ved Parken-Badet kan man også spille beach-volleyball.

Eskilstuna har også et innendørs badeland – «Vattenpalatset».

Øvrige attraksjoner er Munktellmuseet – som forteller om svensk industrihistorie, samt  Fors Kyrka fra 1000-tallet –  en av Sveriges eldste og best bevarte kirker.

Nærmeste internasjonale flyplass er Stockholm – Arlanda Airport, som ligger 150 km nordøst for Eskilstuna.