Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Göteborg Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Göteborg Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Göteborg Lufthavn miniguide

Leiebil Göteborg Lufthavn
Bilutleie Göteborg Lufthavn

Göteborg-Landvetter lufthavn (GOT) befinner seg 25 km fra Göteborg. Det går flybuss mellom Göteborg sentrum og flyplassen. Avis, Eiropcar, Hertz og Sixt er de bilutleiefirmaene som leier ut bil på flyplassen.

3 689 254 passasjerer besøkte Göteborg Lufthavn i 2009 og den er Sveriges nest største internasjonale flyplass. Fra Göteborg kan en fly direkte til de viktigste destinasjonene i Europa, samt at den er viktig for chartertrafikk. Göteborg har også en annen mindre internasjonal flyplass som heter Göteborg City Airport.

Utvalget av kafeer, barer, restauranter og butikker er godt på Göteborg Lufthavn. Andre fasiliteter er internett, minibank, meditasjonsrom og baby/familierom. Landvetter Airport Hotel ligger 200 m fra flyplassen og har konferanserom.