Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Göteborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Göteborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Når du planlegger din neste reise til Göteborg, kan det være nyttig å vurdere leiebil som et fremkomstmiddel. For å finne den beste avtalen for leiebil i Göteborg kan det lønne seg å bestille på forhånd.

Göteborg miniguide

Leiebil Göteborg
Bilutleie Göteborg

Göteborg er – med om lag 510.000 innbyggere (2008) – Sveriges nest største by, og ligger ved sørvestkysten, nærmere bestemt i Västra Götalands län. Göteborg fikk bystatus i 1621, og er dessuten en viktig havneby med fergeforbindelse til Danmark, Tyskland, England og Nederland. Byen ligger på begge sider av Göta älv som renner ut i Kattegat. Utenfor byen ligger den flotte skjærgården med sine mange små øyer.

Göteborg har mange severdigheter og turistattraksjoner – deriblant opera, konserthus, teatre, museer og kunstgallerier. I tillegg kan byen lokke med gode shoppingmuligheter, flotte restauranter og et yrende natteliv.

Byen er kjent for sin store fornøyelsespark «Liseberg», samt det populærvitenskapelige museet «Universeum». Andre populære severdigheter er Trädgårdsforeningen – med Nordens største veksthus, Röhsska Museet – et museum for mote, design og kunsthåndtverk, Slottsskogen med mini-dyrepark samt Göteborgs eldste bydel Haga – med sine sjarmerende brosteinsgater, hyggelige caféer, antikvariater og små spesialbutikker. På Skansberget i Haga ligger også Skansen Kronan – et forsvarsanlegg fra 1687 – som ble i 2008 kåret til byens vakreste bygning.

Kunstinteresserte bør besøke Göteborgs Konstmuseum, som er verdens fremste museum for Nordisk kunst, og har dessuten i sin utstilling verk av bl.a. Rembrandt, Picasso og Monet.

Ellers må Sightseeingbåten Paddan nevnes, som tar turister med på en guidet omvisningsrunde ved byens kanaler og på Göta Älv.

Flyplass

Sveriges nest største flyplass er Landvetter Airport, som ligger 20 km øst for sentrum. Leiebiltilbudene på Göteborgs flyplasser varierer, men de fleste store leiebilselskaper er representert. Tilbudene inkluderer ulike bilklasser fra økonomi til luksus, og det er muligheter for både korte og lengre leieperioder.

De mest populære flyrutene som betjener flyplassen er fra andre store byer i Europa, inkludert London, München, og Paris.

Kjøretips med leiebil

Når du leier en bil i Göteborg, åpner det seg mange muligheter for spennende utflukter i nærheten av byen. Göteborgs beliggenhet på vestkysten av Sverige gjør at du enkelt kan utforske både kystlinjen og det innbydende landskapet som omgir byen. Her er noen anbefalte nærliggende områder vi kan anbefale:

  • Marstrand: En øy som ligger om lag en times kjøretur nord for Göteborg. Her kan du oppleve Carlstens Fästning, nydelige spaserturer langs havet og koselige kafeer. Om sommeren er det et populært sted for seiling.
  • Tjolöholm Slott: Dette slottet er en imponerende blanding av svensk nasjonalromantikk og britisk Tudorstil. Slottet er omringet av en vakker park og tilbyr guidede turer. Avstanden er 40 km og tar ca. 45 minutter å kjøre.
  • Särö: Särö, en gang en eksklusiv ferieby for Göteborgs elite, er perfekt for en avslappende dagstur. Nyt den storslåtte naturen og de vakre strandpromenadene. Avstanden fra Göteborg er ca. 30 minutter.