Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Göteborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Göteborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Göteborg miniguide

Leiebil Göteborg
Bilutleie Göteborg

Göteborg er – med om lag 510.000 innbyggere (2008) – Sveriges nest største by, og ligger ved sørvestkysten, nærmere bestemt i Västra Götalands län. Göteborg fikk bystatus i 1621, og er dessuten en viktig havneby med fergeforbindelse til Danmark, Tyskland, England og Nederland. Byen ligger på begge sider av Göta älv som renner ut i Kattegat. Utenfor byen ligger den flotte skjærgården med sine mange små øyer.

Göteborg har mange severdigheter og turistattraksjoner – deriblant opera, konserthus, teatre, museer og kunstgallerier. I tillegg kan byen lokke med gode shoppingmuligheter, flotte restauranter og et yrende natteliv.

Göteborg er kjent for sin store fornøyelsespark «Liseberg», samt det populærvitenskapelige museet «Universeum». Andre populære severdigheter er Trädgårdsforeningen – med Nordens største veksthus, Röhsska Museet – et museum for mote, design og kunsthåndtverk, Slottsskogen med mini-dyrepark samt Göteborgs eldste bydel Haga – med sine sjarmerende brosteinsgater, hyggelige caféer, antikvariater og små spesialbutikker. På Skansberget i Haga ligger også Skansen Kronan – et forsvarsanlegg fra 1687 – som ble i 2008 kåret til byens vakreste bygning.

Kunstinteresserte bør besøke Göteborgs Konstmuseum, som er verdens fremste museum for Nordisk kunst, og har dessuten i sin utstilling verk av bl.a. Rembrandt, Picasso og Monet.

Ellers må Sightseeingbåten Paddan nevnes, som tar turister med på en guidet omvisningsrunde ved byens kanaler og på Göta Älv.

Sveriges nest største flyplass er Landvetter Airport, som ligger 20 km øst for sentrum.