Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Halmstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Halmstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Halmstad miniguide

Leiebil Halmstad
Bilutleie Halmstad – Foto: © Henrik Reinholdson

Halmstad ligger på den svenske sørvestkysten – i Hallands län i Sverige – og har 60.200 innbyggere (2008). Elven Nissan, som har sitt utløp i Kattegat, renner gjennom byen. Halmstad er en havneby med stor turisme sommerstid.

Halmstad er kanskje mest kjent for sine mange skulpturer og sine lange og flotte badestrender, men byen har også mange flotte gamle bindingsverkshus, hyggelige gater og torg – med utesteder og butikker.

Noen populære turistattraksjoner er Länsmuseet i Halmstad – med bl.a. kunstutstilling og arkeologiske skatter, Halmstad Slott fra 1600-tallet – medskulpturen «Råmärke» utenfor (1995), St. Nikolai Kyrka – opprinnelig fra 1300-tallet, Skulpturen «Kvinnehode» av Pablo Picasso samt Naturparken med utsiktstårnet på Galgeberget.

Ellers har Halmstad flere golfbaner, samt badeland og eventyrpark for hele familen. I tillegg arrangerer byen  flere årlige festivaler og evenementer.

Flyplassen Halmstad City Airport ligger kun 3 km fra sentrum, og har daglige avganger til/fra Stockholm.