Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Luleå

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Luleå inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Luleå miniguide

Leiebil Luelå

Bilutleie Luleå – Foto: © Kurt Stüber

Kystbyen Luleå ligger i nordøstre del av Sverige ved Bottenviken, og har omlag 74.000 innbyggere (2009). Byen er administrasjonssenter både for Luleå kommune og Norrbottens län.

Luleå ble grunnlagt i 1621, og er kjent for sin vakre skjæregård. Byen har dessuten en viktig havn, og er et handelssentrum for regionen.

Noen av de mest besøkte severdighetene i Luleå er : Norrbottens Museum – med utstillinger innenfor områdene kunst, kulturhistorie og samtid, Kulturens Hus – med kunsthall og konserterscene, Luleå Domkyrka fra 1887 i nygotisk stil samt Teknikens Hus – et populærvitenskapelig senter for hele familien med interaktive utstillinger og Planetarium.

10 km nord for byen ligger turistattraksjonen Gammelstad Kirkeby på en liten øy i elva Lule. Stedet står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og huser en steinkirke fra 1300-tallet omgitt av 400 gamle trehus samt en stor samling av kirkestuer og kirkestaller. På grunn av de lange avstandene i området måtte kirkebesøkende i sin tid overnatte, for så å reise hjem neste dag

Luleå Lufthavn ligger ca. 10 km sørøst for sentrum, og er Norrlands største flyplass.

Norsk bokmål