Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Luleå

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Luleå inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Luleå miniguide

Leiebil Luelå
Bilutleie Luleå – Foto: © Kurt Stüber

Kystbyen Luleå ligger i nordøstre del av Sverige ved Bottenviken, og har omlag 74.000 innbyggere (2009). Byen er administrasjonssenter både for Luleå kommune og Norrbottens län.

Luleå ble grunnlagt i 1621, og er kjent for sin vakre skjæregård. Byen har dessuten en viktig havn, og er et handelssentrum for regionen.

Noen av de mest besøkte severdighetene i Luleå er : Norrbottens Museum – med utstillinger innenfor områdene kunst, kulturhistorie og samtid, Kulturens Hus – med kunsthall og konserterscene, Luleå Domkyrka fra 1887 i nygotisk stil samt Teknikens Hus – et populærvitenskapelig senter for hele familien med interaktive utstillinger og Planetarium.

10 km nord for byen ligger turistattraksjonen Gammelstad Kirkeby på en liten øy i elva Lule. Stedet står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og huser en steinkirke fra 1300-tallet omgitt av 400 gamle trehus samt en stor samling av kirkestuer og kirkestaller. På grunn av de lange avstandene i området måtte kirkebesøkende i sin tid overnatte, for så å reise hjem neste dag

Luleå Lufthavn ligger ca. 10 km sørøst for sentrum, og er Norrlands største flyplass.