Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Norrköping Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Norrköping Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Norrköping Lufthavn miniguide

Leiebil Norrköping Lufthavn

Bilutleie Norrköping Lufthavn – Foto: © Henrik Sendelbach

Norrköping Lufthavn (NRK) kalles også Kungsängens flygplats og ligger like ved E6 3km øst for Norrköping. Det går jevnlig flybuss mellom Norrköping og flyplassen. Det fins 4 bilutleieselskaper på flyplassen, det er Europcar, Sixt, Hertz og Avis.

I 2009 var 100,177 passasjerer innom flyplassen, nesten samtlige gjaldt utenriksflygninger. Flyselskapene Cimber Sterling, Finncomm Airlines og Direktflyg betjener flyplassen med København, Visby og Helsingfors som destinasjoner. I mai 2010 åpnet Ryanair en rute til Alicante. Det går også flere charterfly fra Norrköping Lufthavn mellom januar til juni.

Norrköping Lufthavn har en restaurant og en butikk som tilbyr taxfree-varer. Andre fasiliteter er trådløst internett og minibank. De nærmeste hotellene til flyplassen ligger i Norrköping.

Norsk bokmål