Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Norrköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Norrköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Norrköping miniguide

Leiebil Norrköping
Bilutleie Norrköping – Foto: © Thuresson

Norrköping, som har ca. 85.000 innbyggere, ligger i Östergötlands län – 160 km sørvest for Stockholm. Byen ligger innerst i fjorden Bråviken (en arm av Østersjøen), der elva Motala ström har sitt utløp.

Norrköping har hatt bystatus siden 1384, men hadde sin virkelige storhetstid noe senere – nærmere bestemt på 1600-tallet. Det skyldtes først og fremst at den driftige, vallonske jernverks- og industrigründeren Louis De Geer (1587-1652) slo seg ned her. En statue av ham står på Gamla Torget – og en av byens viktigste kulturinstitusjoner er oppkalt etter ham: Louis De Geer Konsert & Kongresshus (1994). I nærheten av dette finner vi ellers det såkalte ”Industrilandskapet”, der lokalene til det tidligere Holmens Pappersbruk er restaurert og nå gjør nytte for seg som ”Campus Norrköping” (en filial av Linköpings Universitet).

Det er mange store praktbygg i Norrköping, som på De Geers tid en periode faktisk var Sveriges nest største by. Noen av disse har også viktige kulturelle funksjoner. Det gjelder bl.a. Norrköpings Konstmuseum i Drottninggatan (byens hovedgate) og det særegne ”Strykjärnet”, som ligger uti Motala ström, og som huser Arbetets Museum.

Ellers må følgende attraksjoner nevnes:  Det eksotiske anlegget ”Kaktusplantningen” i den sentrale Karl Johans park, Hällristningsmuseet i friluftsområdet Hellestadlund (litt øst for sentrum) og slottsruinen Johannisborg (nord for Motala ström).

Norrköping Airport (Kungsängen flygplats) ligger 3 km øst for sentrum.