Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Örebro

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Örebro inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Örebro miniguide

Leiebil Örebro
Bilutleie Örebro

Örebro (ca. 100.000 innbyggere) ligger i landskapet Närke, omtrent midt mellom Stockholm og grensen mot Norge – ved elva Svartån som munner ut i innsjøen Hjälmaren. Byen er administrativt sentrum i Örebro län.

Örebro er en gammel by, med røtter tilbake til 1200-tallet. Den vokste fram rundt en middelalderborg på ei øy i Svartån. Borgen ble rundt 1600 bygget om til et slott i renessansestil, som i dag er Örebros fremste turistattraksjon.

Andre arkitektoniske severdigheter er Sankt Nicolai kyrka (1200-/1300-tallet), Nicolai församlingshem (der de eldste delene er fra 1300-tallet), Arbetshuset (1740-årene) og boligkvartallet Centralpalatset i jugendstil (1912-13).

Ôrebro er ellers kjent for sine mange, store kjøpesentre – bl.a. Kompassen, Krämaren, Träffpunkt og Oscar C, som alle ligger i sentrum – samt Marieberg Galleria ca. 9 km sør for byen.

Flyplassen Örebro Airport ligger ca. 12 km vest for sentrum.