Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Örebro

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Örebro inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Örebro miniguide

Leiebil Örebro

Bilutleie Örebro

Örebro (ca. 100.000 innbyggere) ligger i landskapet Närke, omtrent midt mellom Stockholm og grensen mot Norge – ved elva Svartån som munner ut i innsjøen Hjälmaren. Byen er administrativt sentrum i Örebro län.

Örebro er en gammel by, med røtter tilbake til 1200-tallet. Den vokste fram rundt en middelalderborg på ei øy i Svartån. Borgen ble rundt 1600 bygget om til et slott i renessansestil, som i dag er Örebros fremste turistattraksjon.

Andre arkitektoniske severdigheter er Sankt Nicolai kyrka (1200-/1300-tallet), Nicolai församlingshem (der de eldste delene er fra 1300-tallet), Arbetshuset (1740-årene) og boligkvartallet Centralpalatset i jugendstil (1912-13).

Ôrebro er ellers kjent for sine mange, store kjøpesentre – bl.a. Kompassen, Krämaren, Träffpunkt og Oscar C, som alle ligger i sentrum – samt Marieberg Galleria ca. 9 km sør for byen.

Flyplassen Örebro Airport ligger ca. 12 km vest for sentrum.

Norsk bokmål