Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Örnsköldsvik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Örnsköldsvik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Örnsköldsvik miniguide

Leiebil Örnsköldsvik
Bilutleie Örnsköldsvik

Örnsköldsvik er en havneby med vakker skjærgård ved Bottenviken, nærmere bestemt i Västernorrlands län. Den har ca. 29.000 innbyggere, og fikk bystatus så sent som i 1894. Det er imidlertid funnet arkeologiske spor som tyder på at det bodde mennesker her allerede i bronsealderen.

Örnsköldsvik er kjent som en idrettsby – og Sveriges mest berømte ishockeylag, MODO Hockey har sin base her. De spiller sine hjemmekamper i det nye Fjellräven Center, som ligger sentralt i havneområdet, og som også er arrangementssted for store konserter og andre kultur-evenementer.

De fleste av Örnsköldsviks attraksjoner har en eller annen tilknytning til idrett – i første rekke ulike former for vintersport.  Det store anlegget Skyttis rommer innendørshall for så vel innebandy som curling. Dessuten er det utendørsfasiliteter her bl.a. i form av flotte skiløyper vinterstid.  Ellers er Skyttis arena for den store messen Örnexpo, som blir arrangert hver vår, og hvor en rekke kjente artister opptrer.  I tillegg har byen flotte bakker både for skihopping og alpine grener.

Den regionale lufthavnen Örnsköldsvik flygplats, som ligger 25 km nord for semtrum – har faste ruter til Stockholm (Arlanda) og Kiruna.