Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Örnsköldsvik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Örnsköldsvik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Örnsköldsvik miniguide

Leiebil Örnsköldsvik

Bilutleie Örnsköldsvik

Örnsköldsvik er en havneby med vakker skjærgård ved Bottenviken, nærmere bestemt i Västernorrlands län. Den har ca. 29.000 innbyggere, og fikk bystatus så sent som i 1894. Det er imidlertid funnet arkeologiske spor som tyder på at det bodde mennesker her allerede i bronsealderen.

Örnsköldsvik er kjent som en idrettsby – og Sveriges mest berømte ishockeylag, MODO Hockey har sin base her. De spiller sine hjemmekamper i det nye Fjellräven Center, som ligger sentralt i havneområdet, og som også er arrangementssted for store konserter og andre kultur-evenementer.

De fleste av Örnsköldsviks attraksjoner har en eller annen tilknytning til idrett – i første rekke ulike former for vintersport.  Det store anlegget Skyttis rommer innendørshall for så vel innebandy som curling. Dessuten er det utendørsfasiliteter her bl.a. i form av flotte skiløyper vinterstid.  Ellers er Skyttis arena for den store messen Örnexpo, som blir arrangert hver vår, og hvor en rekke kjente artister opptrer.  I tillegg har byen flotte bakker både for skihopping og alpine grener.

Den regionale lufthavnen Örnsköldsvik flygplats, som ligger 25 km nord for semtrum – har faste ruter til Stockholm (Arlanda) og Kiruna.

Norsk bokmål