Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Oskarshamn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oskarshamn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oskarshamn miniguide

Leiebil Oskarshamn

Bilutleie Oskarshamn – Foto: © Anchor2009

Oskarshamn, som har ca. 26.000 innbyggere, ligger i Kalmar län i landskapet Småland – nærmere bestemt ved Kalmarsund i Sverige, som skiller fastlandet på den sørvest-svenske kysten fra øya Öland. Byen, som opprinnelig het Döderhultsvik, fikk byrettigheter i 1856, men hadde helt fra 1646 hatt status som ”köping”.

Oskarshamn er en viktig havneby, og det går ferjer herfra til Visby på Gotland hele året. I sommerhalvåret er det dessuten ferjeruter til Byxelkrok på Öland og til den populære øya Blå Jungfrun nord i Kalmarsund. Hele øya har status som nasjonalpark.

En av byens mest besøkte severdigheter er museet for den særegne treskulptøren ”Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1868-1925) – Dödarhultarmuseet. I samme bygning finnes også Oskarshamn Sjöfartsmuseum. Dessuten er det mange turister som gjerne stikker innom fabrikkutsalget til den velkjente Liljeholms Stearinfabrik, som har støpt lys i Oskarshamn siden 1839. En spasertur i den idylliske, gamle bydelen – områdene ”Besväret” og ”Fnyket” – er også å anbefale.

Oskarshamn flygplats er en regional lufthavn 12 km nord for sentrum – som har faste ruter til Stockholm (Arlanda).

Norsk bokmål