Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oskarshamn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oskarshamn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oskarshamn miniguide

Leiebil Oskarshamn
Bilutleie Oskarshamn – Foto: © Anchor2009

Oskarshamn, som har ca. 26.000 innbyggere, ligger i Kalmar län i landskapet Småland – nærmere bestemt ved Kalmarsund i Sverige, som skiller fastlandet på den sørvest-svenske kysten fra øya Öland. Byen, som opprinnelig het Döderhultsvik, fikk byrettigheter i 1856, men hadde helt fra 1646 hatt status som ”köping”.

Oskarshamn er en viktig havneby, og det går ferjer herfra til Visby på Gotland hele året. I sommerhalvåret er det dessuten ferjeruter til Byxelkrok på Öland og til den populære øya Blå Jungfrun nord i Kalmarsund. Hele øya har status som nasjonalpark.

En av byens mest besøkte severdigheter er museet for den særegne treskulptøren ”Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1868-1925) – Dödarhultarmuseet. I samme bygning finnes også Oskarshamn Sjöfartsmuseum. Dessuten er det mange turister som gjerne stikker innom fabrikkutsalget til den velkjente Liljeholms Stearinfabrik, som har støpt lys i Oskarshamn siden 1839. En spasertur i den idylliske, gamle bydelen – områdene ”Besväret” og ”Fnyket” – er også å anbefale.

Oskarshamn flygplats er en regional lufthavn 12 km nord for sentrum – som har faste ruter til Stockholm (Arlanda).