Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Östersund Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Östersund Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Östersund Lufthavn miniguide

Leiebil ÖstersundLufthavn

Bilutleie ÖstersundLufthavn

Åre Östersund Lufthavn (OSD), også kjent som Östersund-Frösön Airport, befinner seg 11 km vest for Östersund og 94 km øst for Åre. Det går flybuss mellom Östersund og flyplassen i forbindelse med SAS-avganger. Avis, Hertz og Europcar er de bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen.

380 000 passasjerer besøkte Östersund Lufthavn i 2008, det er den 9. største flyplassen i Sverige. Bortsett fra til Trondheim går det ingen regulære internasjonale ruter fra Åre Östersund flyplass, men det går flere charterruter. Om vinteren kommer det charterruter inn til flyplassen i forbindelse med skiturisme.

Åre Östersund Lufthavn har et enkelt utvalg av butikker og spise-drikkesteder. Den har trådløst internett og konferanserom. Det fins ingen hotell på flyplassen.

Norsk bokmål