Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Piteå

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Piteå inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Piteå miniguide

Leiebil Piteå
Bilutleie Piteå – Foto: © Ricborge

Piteå ligger ved Bottenviken, langt nord i Sverige – i Norrbottens län. Det har hatt bystatus siden 1621 – og er i dag den viktigste turistbyen i Norrbotten. Det skyldes både at den er et naturlig utgangspunkt for turer til andre deler av Norrbotten, og at byen også selv har mye å tilby – særlig av rekreasjonsaktiviteter.

Det er mange muligheter for friluftsaktiviteter – sommer som vinter – i og rundt Piteå. Det er nok flest turister som kommer hit om sommeren, og da er den fantastiske skjærgården et svært populært besøksmål. Flere av øyene i skjærgården tilbyr overnattingsmuligheter.

10 km sørvest for Piteå ligger Pite Havsbad, der det finnes bademuligheter så vel utendørs som innendørs. Dessuten kan man her besøke Akva upplevelsecentrum.

Det finnes ellers en rekke flotte parker og naturreservater i Piteå-området. Badhusparken ved Strömsundskanalen i sentrum er byens største park – og litt utenfor byen kan man besøke den økologiske naturparken Ekopark Rosfors.

Bydelen Öjebyn (som er det gamle navnet på Piteå) inneholder flere historiske attraksjoner.  Her lå det opprinnelig bysentrum, og området Öjeby Kyrkstad og Kyrkstadsmuseum kan presentere en gammel, autentisk trehusarkitektur

Nærmeste flyplass er Luleå Airport, som ligger ca. 60 km nord for Piteå.