Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skövde

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skövde inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skövde miniguide

Leiebil Skövde
Bilutleie Skövde – Foto: © Jarke

Skövde ligger i Västra Götalands län – midt mellom de to store innsjøene Vänern og Vättern. Byen, som ble grunnlagt på 1300-tallet, har i dag ca. 32.000 innbyggere – og har en lang historie som garnisonsby.

Blant de kulturelle attraksjonene i Skövde finner vi Garnisonsmuseet og Skövde Stadsmuseum. Dessuten er det relativt nye Skövde Kulturhus et sted der det foregår en rekke store, kulturelle arrangementer. Huset inneholder både kunstmuseum, teaterscene, bibliotek og arkiv. Ellers må det nevnes at Götebogsoperan har en egen filial i her.

En stor brann la i 1759 det meste av gamle Skövde i ruiner. I dag er det kun én bygning igjen i sentrum, som ble oppført før brannen – Heléns Stuga (antakelig oppført på begynnelsen av 1700-tallet).

Skövde er for øvrig kjent som en livlig shoppingby – og det finnes flere moderne kjøpesentre her. Blant disse er Commerce, Vasaporten og Elins Esplanad de største.

Det finnes en liten flyplass like utenfor byen, men for tiden drives det bare taxiflyging der. Nærmeste større lufthavn er Jönköping Airport, som ligger 72 km sør for Skövde.