Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jönköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jönköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jönköping miniguide

Leiebil Jönköping

Bilutleie Jönköping

Jönköping ligger i sørøstre del av Sverige, og er administrasjonssenter for Jönköping län. Byen representerer den nordlige delen av landskapet Småland. Den tidligere selvstendige byen Husqvarna  er i dag et byområde i Jönköping. Jönköping kommune, som ligger ved sørenden av Vätteren – Sveriges nest største innsjø,  har 126.100 innbyggere (2009), og i selve bykjernen bor det omlag 80.000 innbyggere.

Byen har et rikt kulturliv med museer, kunstgallerier, teater og konserterscener. I sentrum finnes trivelige gågater med butikker, caféer og restauranter. Litt utenfor sentrum ligger dessuten kjøpesenteret A6 Center, som har over 75 butikker.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Jönköping er: Sofiakyrkan fra 1888, Rådhuset fra 1699, Friluftsmuseet, John Bauer Museum, fyrstikkmuseum, radiomuseum og Byparken – som er en grønn oase i sentrum med lekeplass, minigolfbane, fuglemuseum og minidyrepark.

Jönköping Science Center –  et populærvitenskapelig senter med interaktive utstillinger, er en flott attraksjon for hele familien. Det samme er Rosenlundsbadet – byens badeland.

En annen attraksjon i Jönköping er Vätterstranden – en flott badestrand midt i sentrum. Det er også mulighet for å ta en båttur med M/S Nya Skärgården på innsjøen Vätteren.

Byens flyplass – Jönköping Airport – ligger 15 km sørvest for sentrum, og har direkteruter til bl.a. Stockholm og København (Danmark).

Norsk bokmål