Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jönköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jönköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jönköping miniguide

Leiebil Jönköping
Bilutleie Jönköping

Jönköping ligger i sørøstre del av Sverige, og er administrasjonssenter for Jönköping län. Byen representerer den nordlige delen av landskapet Småland. Den tidligere selvstendige byen Husqvarna  er i dag et byområde i Jönköping. Jönköping kommune, som ligger ved sørenden av Vätteren – Sveriges nest største innsjø,  har 126.100 innbyggere (2009), og i selve bykjernen bor det omlag 80.000 innbyggere.

Byen har et rikt kulturliv med museer, kunstgallerier, teater og konserterscener. I sentrum finnes trivelige gågater med butikker, caféer og restauranter. Litt utenfor sentrum ligger dessuten kjøpesenteret A6 Center, som har over 75 butikker.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Jönköping er: Sofiakyrkan fra 1888, Rådhuset fra 1699, Friluftsmuseet, John Bauer Museum, fyrstikkmuseum, radiomuseum og Byparken – som er en grønn oase i sentrum med lekeplass, minigolfbane, fuglemuseum og minidyrepark.

Jönköping Science Center –  et populærvitenskapelig senter med interaktive utstillinger, er en flott attraksjon for hele familien. Det samme er Rosenlundsbadet – byens badeland.

En annen attraksjon i Jönköping er Vätterstranden – en flott badestrand midt i sentrum. Det er også mulighet for å ta en båttur med M/S Nya Skärgården på innsjøen Vätteren.

Byens flyplass – Jönköping Airport – ligger 15 km sørvest for sentrum, og har direkteruter til bl.a. Stockholm og København (Danmark).