Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bangkok Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bangkok Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bangkok Lufthavn miniguide

Leiebil Bangkok Lufthavn
Bilutleie Bangkok Lufthavn

Suvarnabhumi Airport (BKK), også kalt New Bangkok International Airport ligger i Racha Thewa i Bang Phli-distriktet omtrent 25 km øst for sentrum av Bangkok. Det går flybuss mellom flyplassen og sentrum av Bangkok, og et hurtigtog var ment å åpne i slutten av 2009. De bilutleieselskapene som betjener flyplassen er Budget, Hertz, Thai Car Rental association og Avis.

Flyplassen er ny, den ble åpnet i september 2006 og har kapasitet for 45 millioner passasjerer. Bangkok Lufthavn er hovedbase for Thai Airways International, Nok Air, Thai Air Asi og  Bangkok Airways. Det er Thai Airways International som flyr til flest internasjonale destinasjoner, rundt 70 til sammen.

Bangkok Lufthavn har et svært godt utvalg av barer, kafeer og restauranter. Flyplassen har flere butikker som selger alt fra taxfree-varer til mote og blomster. Det fins svært mange ulike fasiliteter på flyplassen spesielt når det gjelder thai-massasje avslappingsmuligheter og spa, møterom, diverse underholdningsrom, dusjer, VIP-lounger, minibank. Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel ligger på selve flyplassen og har business- og konferanserom.