Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bangkok

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bangkok inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bangkok miniguide

Leiebil Bangkok

Bilutleie Bangkok

Bangkok tilhører provinsen med samme navn og ligger mot sør i Thailand. Gjennom byen renner elven Chao Phraya som løper ut i Thailandbukta omtrent 40 km lenger sør. Bangkok er den største byen i landet og har vært hovedstad siden 1782. Innbyggertallet er noe usikkert ettersom det antakelig oppholder seg et stort antall uregistrerte arbeidssøkere her, men i 2010 var tallet estimert til ca. 9 100 000.

Bybildet i Bangkok er preget av vakre, orientalske palasser, templer og herregårder samt de berømte kanalene hvorav mange ble fylt igjen på 1950-tallet. Det avholdes flere flytende markeder om morgenen i de små kanalene som ennå eksisterer. En av de vakreste palassene og mest kjente attraksjonene er Grand Palace som ble bygd i 1782. Tempelet Emerald Buddah regnes for å være det viktigste tempelet landet og befinner seg i den historiske bydelen.

Bangkoks Flyplass, Suvarnabhumi Airport åpnet i 2006 og er en av de travleste flyplassene i Asia. Flyplassen ligger ca. 25 km øst for Bangkok.

Norsk bokmål