Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bangkok

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bangkok inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bangkok miniguide

Leiebil Bangkok
Bilutleie Bangkok

Bangkok tilhører provinsen med samme navn og ligger mot sør i Thailand. Gjennom byen renner elven Chao Phraya som løper ut i Thailandbukta omtrent 40 km lenger sør. Bangkok er den største byen i landet og har vært hovedstad siden 1782. Innbyggertallet er noe usikkert ettersom det antakelig oppholder seg et stort antall uregistrerte arbeidssøkere her, men i 2010 var tallet estimert til ca. 9 100 000.

Bybildet i Bangkok er preget av vakre, orientalske palasser, templer og herregårder samt de berømte kanalene hvorav mange ble fylt igjen på 1950-tallet. Det avholdes flere flytende markeder om morgenen i de små kanalene som ennå eksisterer. En av de vakreste palassene og mest kjente attraksjonene er Grand Palace som ble bygd i 1782. Tempelet Emerald Buddah regnes for å være det viktigste tempelet landet og befinner seg i den historiske bydelen.

Bangkoks Flyplass, Suvarnabhumi Airport åpnet i 2006 og er en av de travleste flyplassene i Asia. Flyplassen ligger ca. 25 km øst for Bangkok.