Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hua Hin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hua Hin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hua Hin miniguide

Leiebil Hua Hin

Bilutleie Hua Hin

Hua Hin befinner seg i den nordlige delen av halvøya Malaya. Her ligger byen på halvøyas østkyst og grenser til Thailandbukta som møter Sørkinahavet i sør. Hua Hin tilhører provinsen Prachuap Khiri Khan og det er omtrent 190 km til hovedstaden Bangkok i nord. Innbyggertallet i Hua Hin lå på rundt 85 000 i 2006.

Hua Hin er et av de mest eksklusive feriestedene i Thailand. Dette er også det eldste feriestedet og ble veldig attraktivt da Kong Prajadhipok, som også går under navnet Rama VII, bygde et palass her. Dermed begynte andre kongelige og adelige å trekke til denne perlen. I Hua Hin er det tilbud om kurs i matlaging og kunst samt noen av landets beste golfkurs. I tillegg er det aktiviteter som fisking, hesteridning og dykking. Elephant Village ligger ca. 3 km utenfor Hua Hin hvor besøkende kan mate og ri elefantene.

Hua Hin Airport befinner seg omtrent 5 km nord for byen og tilbyr enkelte innenlandsflyvninger.

Norsk bokmål