Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Koh Samui

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Koh Samui inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Koh Samui miniguide

Leiebil Koh Samui
Bilutleie Koh Samui

Koh Samui er en øy som tilhører provinsen Surat Thani i Thailand. Øya er den tredje største i landet og har et innbyggertall som ble målt til nesten 40 000 i 2008. Den største byen på øya er Chaweng som befinner seg på østsiden, og Koh Samui ligger i Thailandbukta som går sammen med Sørkinahavet i sør. Hovedstaden Bangkok befinner seg omtrent 500 km nord for Koh Samui, og øya lever for det meste på turisme.

Koh Samui er et tropisk paradis med frodig natur, kritthvite strender og grønt hav. Besøkende kan dra nytte av attraksjoner og aktiviteter som dykking, golf, elefantturer og spa. En av de mest kjente severdighetene er steinene Grandmother and Grandfather Rock som er formet som et kvinnelig og et mannlig kjønnsorgan. Øya byr også på en tropisk zoo, Samui Aquarium and Tiger Zoo, en sommerfuglhage og et apeteater.

Samui Airport er en utendørs flyplass med unntak av gavebutikken, som ligger ca. 2 km nord for Chaweng.