Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Krabi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Krabi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Krabi miniguide

Leiebil Krabi
Bilutleie Krabi

Krabi befinner seg nesten helt sør i Thailand på halvøya Malaya og ligger på vestkysten, like ved stedet hvor Krabielven løper ut i Andamanhavet. Byen er hovedstaden i provinsen med samme navn, og i 2005 lå antall innbyggere i byen på nesten 25 000. Det tar omtrent 1 time og 20 minutter å fly til flyplassen i Bangkok, og den kjente øya Phuket befinner seg litt sør for Krabis kystlinje.

Som mange andre ferieparadis i Thailand frister også Krabi med krystallhvite, myke strender og en kraftig og frodig natur. I området rundt Krabi finnes det fossefall, varmekilder og grotter samt at det arrangeres turer som går utenom de typiske turiststedene. I flere av grottene er det helleristninger eller laguner. I Andamanhavet like utenfor Krabi er det anslått å ligge omkring 200 mindre øyer, og det arrangeres øyhopping fra Krabi. I tillegg kan man melde seg på klatring som omfatter over 150 forskjellige ruter.

Krabi Airport befinner seg omtrent 7 km utenfor byen.