Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Krabi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Krabi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Krabi miniguide

Leiebil Krabi

Bilutleie Krabi

Krabi befinner seg nesten helt sør i Thailand på halvøya Malaya og ligger på vestkysten, like ved stedet hvor Krabielven løper ut i Andamanhavet. Byen er hovedstaden i provinsen med samme navn, og i 2005 lå antall innbyggere i byen på nesten 25 000. Det tar omtrent 1 time og 20 minutter å fly til flyplassen i Bangkok, og den kjente øya Phuket befinner seg litt sør for Krabis kystlinje.

Som mange andre ferieparadis i Thailand frister også Krabi med krystallhvite, myke strender og en kraftig og frodig natur. I området rundt Krabi finnes det fossefall, varmekilder og grotter samt at det arrangeres turer som går utenom de typiske turiststedene. I flere av grottene er det helleristninger eller laguner. I Andamanhavet like utenfor Krabi er det anslått å ligge omkring 200 mindre øyer, og det arrangeres øyhopping fra Krabi. I tillegg kan man melde seg på klatring som omfatter over 150 forskjellige ruter.

Krabi Airport befinner seg omtrent 7 km utenfor byen.

Norsk bokmål