Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Phuket Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Phuket Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Phuket Lufthavn miniguide

Leiebil Phuket Lufthavn

Bilutleie Phuket Lufthavn – Foto: © F3rn4nd0

Phuket Lufthavn befinner seg 32 km nord for Phuket island og 32 km fra Phuket. Det går buss mellom Phuket og flyplassen hver halvtime. Blant de bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen er Thai rent a car, Avis, Budget, Hertz, Sixt og Europcar.

Rundt 3 millioner passasjerer besøker Phuket Lufthavn hvert år, og det er den nest største flyplassen i Thailand når det gjelder antall passasjerer. Flyplassen har to terminaler, en for innenlandsflyvninger og en for internasjonale. Den er hovedbase for Thai AirAsia. Fra Phuket kan en fly til rundt 40 forskjellige destinasjoner i Europa og Asia.

I tillegg til Thai Airways International restaurant fins det flere kafeer og barer på flyplassen og et 10-talls butikker. Andre fasiliteter er minibank, bønnerom for muslimer og førstehjelp. Phuket Airport Hotel ligger i gåavstand fra flyplassen og det går også en shuttle-buss dit.

Norsk bokmål