Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Phuket

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Phuket inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Phuket miniguide

Leiebil Phuket
Bilutleie Phuket

Phuket er en øy og en provins som ligger i Andamanhavet like utenfor vestkysten av Mandalayhalvøya. Phuket er den største øya i Thailand med et innbyggertall på over 320 000 (2007) og en hovedstad med navnet Phuket. Byen Phuket ble grunnlagt i det 1. århundret f. Kr. og i mange hundre år levde øya hovedsakelig på tinnproduksjon, men de senere årene har turismen tatt over.

Langs de mange strendene er det et stort utvalg av restauranter og et yrende natteliv, i tillegg til at man kan snorkle, dykke og ta en av landets beste golfkurs. I Phuket by bør man besøke gamlebyen med små butikker og kafeer, museer og templer. Jui Tui Shrine er det eldste kinesiske tempelet i Phuket. Tempelet ble bygd på 1700-tallet og folk kommer hit for å spørre et orakel om råd. Det arrangeres mange festiviteter på øya som Patong Carnival og Chao Le Boat Floating Festival.

Phuket Internasjonale Flyplass ligger omtrent 30 km nord for Phuket by.