Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Surat Thani

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Surat Thani inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Surat Thani miniguide

Leiebil Surat Thani
Bilutleie Surat Thani

Surat Thani er en by som tilhører provinsen Surat Thani i den sørlige delen av Thailand. Provinsen ligger på Malayahalvøya som grenser til Andamanhavet i vest og Thailandbukta i øst. Surat Thani er hovedstaden i provinsen og befinner seg ved kysten av Thailandbukta. Byen har en beliggenhet i nærheten av utløpet til elven Tapi og innbyggertallet ble målt til nesten 130 000 i 2009.

De fleste reiser via Surat Thani for å komme til en av de mange øyene i Thailandbukta, og provinsen er kjent for å være ”en provins for de tusen øyer”. Byen er en av de første storbyene man møter på vei sørover fra Bangkok. I Surat Thani bør man få med seg severdigheter som den vakre, katolske St. Raphael-katedralen. Om kvelden er det et marked langs elven med boder og mat, og i august og oktober avholdes festivalene Rambutan Fair og Chak Phra.

Surat Thani Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 25 km vest for provinshovedstaden.