Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Udon Thani

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Udon Thani inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Udon Thani miniguide

Leiebil Udon Thani
Bilutleie Udon Thani

Udon Thani ligger i den nordøstlige delen av Thailand og tilhører provinsen med samme navn. Her er Udon Thani provinshovedstad og har et innbyggertall på litt over 140 000 (2008). Det er omtrent 600 km til landets hovedstad Bangkok som ligger sørvest for byen. Udon Thani har vært bebodd siden 6000 f. Kr. og var en viktig by for amerikanerne under Vietnamkrigen.

Amerikanerne tok med seg den vestlige kulturen som barer og kafeer, og man kan ennå se noen av de resterende barene. I området rundt byen kan man besøke kjente attraksjoner som Phu Phrat Bat Historical Park med historiske bygninger og huler med helleristninger. Na Yoong Nam Som Forest Park frister med vakre fossefall som det 40 meter høye fossefallet Yung Thong. Omtrent 50 km unna Udon Thani ligger Ban Chiang som er Thailands eldste bosted og her kan man se gjenstander som strekker seg tilbake til 3500 f. Kr.

Udon Thani Internasjonale Flyplass ligger omtrent 30 km vest for byen.