Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brno miniguide

Leiebil Brno
Bilutleie Brno

Brno er en sørøstlig by i Tsjekkia som ligger ved sammenløpet av elvene Svratka og Svitava. Brno tilhører provinsen Moravia hvor den er et handels- og kultursenter.  Dette er den største byen i provinsen og den nest største i landet med tanke på folketall, og i 2008 ble innbyggertallet anslått til å ligge på ca. 70 000. Målt i areal er Brno Tsjekkias tredje største by og ble grunnlagt omkring år 1000.

Det finnes mange historiske bygninger i sentrum i tillegg til severdigheter, handlemuligheter og restauranter. Governor´s Palace er en vakker bygning som ble reist på 1700-tallet, og klosteret Capuchin fra 1600-tallet har en mye besøkt krypt med levningene av de tidligere munkene. Spilberk Castle er i dag et museum og var et beryktet fengsel på 1700- og 1800-tallet. Museet har en beliggenhet like utenfor sentrum. I dyrehagen Brno Zoo arrangeres det forskjellige festiviteter for å feire høytider og fødsler av nye dyr.

Brno-Tuřany Airport befinner seg ca. 10 km utenfor byen.