Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brno miniguide

Leiebil Brno

Bilutleie Brno

Brno er en sørøstlig by i Tsjekkia som ligger ved sammenløpet av elvene Svratka og Svitava. Brno tilhører provinsen Moravia hvor den er et handels- og kultursenter.  Dette er den største byen i provinsen og den nest største i landet med tanke på folketall, og i 2008 ble innbyggertallet anslått til å ligge på ca. 70 000. Målt i areal er Brno Tsjekkias tredje største by og ble grunnlagt omkring år 1000.

Det finnes mange historiske bygninger i sentrum i tillegg til severdigheter, handlemuligheter og restauranter. Governor´s Palace er en vakker bygning som ble reist på 1700-tallet, og klosteret Capuchin fra 1600-tallet har en mye besøkt krypt med levningene av de tidligere munkene. Spilberk Castle er i dag et museum og var et beryktet fengsel på 1700- og 1800-tallet. Museet har en beliggenhet like utenfor sentrum. I dyrehagen Brno Zoo arrangeres det forskjellige festiviteter for å feire høytider og fødsler av nye dyr.

Brno-Tuřany Airport befinner seg ca. 10 km utenfor byen.

Norsk bokmål