Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brno Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brno Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brno Lufthavn miniguide

Leiebil Brno Lufthavn

Bilutleie Brno Lufthavn

Brno-Tuřany Airport (BRR) ligger rundt 8 km utenfor Brno. Det går busser mellom flyplassen og Brno hver halvtime. Det fins flere bilutleieselskaper på flyplassen, disse er Avis, Budget, Hertz, Nationa, Sixt og Europcar.

506 174 passasjerer besøkte Brno Lufthavn i 2008. Den betjener først og fremst lavprisselskaper og charterturer, og tilbyr charterreiser til 30 ulike destinasjoner. De regulære rutene er Moskva, London og Praha. En ny avgangshall åpnet i 2006 som er designet av en av Tsjekkias mest kjente arkitekter, Petr Parolek.

Brno Lufthavn har et enkelt utvalg av drikke- og spisesteder. Den har også VIP-lounge, turistinformasjon, baby/familierom, førstehjelp og apotek. Det finnes ingen hotell på flyplassen.

Norsk bokmål