Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hradec Králové

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hradec Králové inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hradec Králové miniguide

Leiebil Hradec Králové
Bilutleie Hradec Králové

Hradec Králové har en sentral beliggenhet i den nordlige delen av Tsjekkia. Byen befinner seg ved elven Labe, som også kalles Elbe, og tilhører regionen Hradec Králové som ligger i det historiske området Böhmen. Hradec Králové ble anlagt rundt år 1000 og navnet betyr ”dronningens festning”. I dag bor det omtrent 95 000 innbyggere i byen (2008).

Hradec Králové er kjent for å produsere musikalske instrumenter i tillegg til å avholde forskjellige musikkfestivaler. I august hvert år går Hip Hop Kemp av stabelen og er en av Europas største hip hop-festivaler, og i oktober avholdes den internasjonale jazzfestivalen Jazz Goes to Town. Obri Akvárium er et stort akvarium med en undervannstunnel, og på luftfartsmuseet Museum of Aviation kan man se flyoppvisninger. White Tower ble reist på 1500-tallet og har en uvanlig klokke der den lange viseren peker på timene og den korte peker på minuttene.

Prague Ruzyně Airport er den nærmeste internasjonale flyplassen og befinner seg omtrent 110 km vest for byen.