Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Praha Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Praha Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Praha Lufthavn miniguide

Leiebil Praha Lufthavn
Bilutleie Praha Lufthavn

Prague Ruzyně Airport (PRG) befinner seg 20 km nordvest for Praha. Det går flere busser til metrostasjoner like ved sentrum i Praha. Bilutleieselskapene ligger i førsteetasjen på parkeringsplass C. De selskapene som tilbyr sin service er Hertz, Europcar, Avis, Budget, CS-czechocar og Dvorak rent a car.

Med 12,8 millioner passasjerer i 2008 var flyplassen den travleste blant de nye EU-statene. Flyplassen fikk Skytrax sin pris for beste flyplass i Sentral- og Øst Europa for 2005 og for 2007. Den er hovedbase for Czech Airlines, Smart Wings, Travel Service og Wizz Air. Fra Praha Lufthavn kan en reise direkte til 108 destinasjoner i 50 forskjellige land. Flyplassen har 3 terminaler som har shuttle-buss forbindelse.

Det fins mer enn 70 forskjellige butikker på flyplassen, og utvalget av spise- og drikkesteder er også bra. Andre fasiliteter er apotek, trådløst internett, bank, postkontor, legekontor, VIP-lounge og businessenter. Det er flere hoteller på flyplassen, det er Ramada Airport Hotel Prague, Hotel Tranzit, Hotel Tranzit 2 og Courtyard by Marriott Prague Airport.