Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Karlovy Vary

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Karlovy Vary inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Karlovy Vary miniguide

Leiebil Karlovy Vary
Bilutleie Karlovy Vary

Karlovy Vary befinner seg nordvest i Tsjekkia og ligger nesten 30 km sør for grensen til Tyskland. Karlovy Vary ligger ved sammenløpet av elvene Teplá og Ohre, og på tysk er byen mer kjent som Karlsbad. Byen ble grunnlagt i 1370, og i dag er antall innbyggere anslått til å ligge på rundt 50 000 (2008).

Karlovy Vary er mest kjent for å være et kursted med mange varmekilder. Elven Teplá er en varm elv samt at det finnes 13 hovedkilder og 300 mindre. Den mest kjente av disse kildene er Sprudel som støter vann på 72 grader celsius 11 meter opp i luften. Helt fra 1400-tallet har kildene hatt sitt helende rykte, og i dag finnes det mange kurbad og spasentre over hele byen. Flere av spastedene huses i vakre, historiske bygninger fra 1800-tallet og kalles Spa I, Spa II og lignende.

Karlovy Vary Airport er den femte største flyplassen i landet og befinner seg omtrent 6 km utenfor bykjernen.