Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kutná Hora

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kutná Hora inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kutná Hora miniguide

Leiebil Kutná Hora
Bilutleie Kutná Hora

Kutná Hora har en sentral beliggenhet omtrent midt i Tsjekkia og befinner seg i nærheten av elven Labe, eller Elbe. Byen kalles Kuttenberg på tysk og innbyggertallet lå på litt over 20 000 i 2008. Det ble reist et kloster i Kutná Hora i 1142, og sølvgruvene som var i virksomhet mellom 1200- og 1700-tallet, gjorde at byen hadde en god økonomi.

Det historiske bysenteret har små, kronglete gater og ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1995. Kutná Hora ble etablert like oppå sølvkildene noe som førte til at gruvegangene ble gravd ut midt i sentrum. For å lære mer om sølvhistorien kan man besøke sølvmuseet Czech Museum of Silver. Museet huses i den historiske borgen Hrádek som ble nevnt første gang i 1312. Italian Court var en kongelig residens og ble bygd på 1400-tallet, mens St. Barbara-kirken ble påbegynt på 1300-tallet.

Prague Ruzyně Airport er den største flyplassen i Tsjekkia og befinner seg nesten 110 km vest for Kutná Hora.