Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Liberec

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Liberec inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Liberec miniguide

Leiebil Liberec

Bilutleie Liberec

Liberec befinner seg nesten helt nord i det sentrale Tsjekkia og ligger i regionen Böhmen. Elven Nisa renner gjennom byen og det er bare litt over 20 km til den tyske og polske grensen som ligger like nord for Liberec. Med et innbyggertall på nesten 100 000 (2008) er Liberec den sjette største byen i Tsjekkia.

Liberec er en historisk by og det er flere gamle bygninger å se i sentrum, blant annet rådhuset fra 1800-tallet og slottet Count Clam Gallas fra 1600-tallet. Byen ligger ved foten av fjelltoppen Jested, og tv-tårnet med samme navn ble bygd i 1968 og er et kjent landemerke. En av de mest besøkte attraksjonene er dyrehagen som ble åpnet i 1919 og er dermed den eldste dyrehagen i det tidligere Tsjekkoslovakia. Her finnes det eksotiske dyr som elefanter og sjiraffer, men det er den sjeldne rasen hvite tigre som er mest populær.

Prague Ruzyně Airport er den nærmeste flyplassen og ligger ca. 130 km sør for Liberec.

Norsk bokmål