Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Plzen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Plzen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Plzen miniguide

Leiebil Plzen
Bilutleie Plzen – Foto: © Miaow Miaow

Plzeň er Tsjekkias fjerde største by og har et innbyggertall på nesten 165 000 (2007). Byen tilhører regionen Plzeň og ligger langt vest i landet, i området Böhmen. Plzeň, som heter Pilsen på tysk, befinner seg ved de fire elvene Radbuza, Mze, Uhlava og Uslava som løper sammen til elven Berounka. Det er ca. 80 km til den tyske grensen.

Plzeň er kjent for å brygge ølet Pilsner og denne produseringen har foregått siden begynnelsen av 1300-tallet. Besøkende bør avlegge en visitt hos bryggeriet Pilsner Urquell Brewery samt Brewery Museum. Plzeň Zoological and Botanical Garden har det nest største området for bjørn i Europa i tillegg til naturlig habitat for kattedyr og en botanisk hage. I den historiske bydelen står det mange gamle bygninger, blant annet St. Bartholomew-katedralen fra 1300-tallet. For barn finnes det attraksjoner som et dukkemuseum samt et spøkelsesmuseum som er viet til eventyr og legender.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Prague Ruzyně Airport som ligger ca. 90 km unna.