Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Praha

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Praha inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Praha miniguide

Leiebil Praha

Bilutleie Praha

Praha ligger mot nordvest i Tsjekkia  ved elven Vltava. Denne elven deler byen i to med flere bydeler på hver side, blant annet gamlebyen i nord på østbredden. Praha er hovedstaden i landet og var også hovedstaden i det gamle Tsjekkoslovakia. Med et innbyggertall på over 1 200 000 (2009) er Praha den største byen i Tsjekkia. De tidligste opptegnelsene av Praha er fra 928.

Praha er kjent for sine mange broer som går over Vltava, og den mest populære er den gotiske Karlsbroen fra 1300-tallet som er ca. 500 meter lang. Gamlebyen heter Stare Mesto og mange trekker hit på grunn av det opprinnelige gatenettet som er bevart samt de historiske bygningene. På torget i gamlebyen står det middelalderske klokketårnet med den vakre, astronomiske klokken. Praha tilbyr mange museer, severdigheter og historiske områder, i tillegg til festivaler som Prague Spring International Music Festival.

Prahas Flyplass, Prague Ruzyně Airport er den største flyplassen i landet og befinner seg omtrent 10 km utenfor byen.

Norsk bokmål