Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Praha

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Praha inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Praha miniguide

Leiebil Praha
Bilutleie Praha

Praha ligger mot nordvest i Tsjekkia  ved elven Vltava. Denne elven deler byen i to med flere bydeler på hver side, blant annet gamlebyen i nord på østbredden. Praha er hovedstaden i landet og var også hovedstaden i det gamle Tsjekkoslovakia. Med et innbyggertall på over 1 200 000 (2009) er Praha den største byen i Tsjekkia. De tidligste opptegnelsene av Praha er fra 928.

Praha er kjent for sine mange broer som går over Vltava, og den mest populære er den gotiske Karlsbroen fra 1300-tallet som er ca. 500 meter lang. Gamlebyen heter Stare Mesto og mange trekker hit på grunn av det opprinnelige gatenettet som er bevart samt de historiske bygningene. På torget i gamlebyen står det middelalderske klokketårnet med den vakre, astronomiske klokken. Praha tilbyr mange museer, severdigheter og historiske områder, i tillegg til festivaler som Prague Spring International Music Festival.

Prahas Flyplass, Prague Ruzyně Airport er den største flyplassen i landet og befinner seg omtrent 10 km utenfor byen.