Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tunis Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tunis Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tunis Lufthavn miniguide

Leiebil Tunis Lufthavn

Bilutleie Tunis Lufthavn – Foto: © Cimoi

Tunis Carthage Internasjonale Flyplass (TUN) befinner seg 7 km nordvest for Tunis. Det går jevnlig buss mellom flyplassen og Tunis. De bilutleieselskapene som tilbyr sin service på flyplassen er Hertz, Sixt, Budget og Avis.

3,930,661 passasjerer besøkte Tunis Lufthavn i 2007. Den er hovedbase for Tunisair, Nouvelair Tunisia, Sevenair og Tunisavia. Tunisair er det selskapet som betjener flest destinasjoner, rundt 50 stykker. I 2002 så krasjlandet et EgyptAir Boeing 737 som kom fra Kairo, 14 av de 62 personene som var om bord omkom.

Utvalget av butikker er godt, flere av dem tilbyr luksusartikler og lokale produkter. Det fins også flere spise- og drikkesteder, postkontor, minibank, frisør og førstehjelp. Det er ingen hoteller på selve flyplassen.

Norsk bokmål