Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tunis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tunis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tunis miniguide

Leiebil Tunis

Bilutleie Tunis

Tunis befinner seg nær østkysten i den nordlige delen av Tunisia. Byen er hovedstaden i landet og ligger ved vestbredden av Tunissjøen, like ved kysten av Tunisia som grenser til Tunisbukta. Tunis har en havn som leder ut i Middelhavet via en kanal, og med et innbyggertall på ca. 1 200 000 (2008) er dette den største byen i landet.

Gamlebyen eller medinaen er en av de største som finnes i Nord-Afrika og strekker seg tilbake til omtrent 800 e. Kr. I medinaen er det små, trange gater og historiske severdigheter som Museum of Traditional Inheritance som huses i en bygning fra det 17. århundret. Museum of Medina befinner seg i Zitouna-moskeen fra ca. 700 e. Kr. Belvedere Park ligger like ved Tunissjøen og er den største parken i byen, mens ruinene av Karthago er å finne på østbredden av Tunissjøen og ble angivelig grunnlagt av fønikerne i år 814 f. Kr.

Tunis-Carthage Internasjonale Flyplass ligger ca. 8 km utenfor hovedstaden.

Norsk bokmål