Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tunis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tunis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tunis miniguide

Leiebil Tunis
Bilutleie Tunis

Tunis befinner seg nær østkysten i den nordlige delen av Tunisia. Byen er hovedstaden i landet og ligger ved vestbredden av Tunissjøen, like ved kysten av Tunisia som grenser til Tunisbukta. Tunis har en havn som leder ut i Middelhavet via en kanal, og med et innbyggertall på ca. 1 200 000 (2008) er dette den største byen i landet.

Gamlebyen eller medinaen er en av de største som finnes i Nord-Afrika og strekker seg tilbake til omtrent 800 e. Kr. I medinaen er det små, trange gater og historiske severdigheter som Museum of Traditional Inheritance som huses i en bygning fra det 17. århundret. Museum of Medina befinner seg i Zitouna-moskeen fra ca. 700 e. Kr. Belvedere Park ligger like ved Tunissjøen og er den største parken i byen, mens ruinene av Karthago er å finne på østbredden av Tunissjøen og ble angivelig grunnlagt av fønikerne i år 814 f. Kr.

Tunis-Carthage Internasjonale Flyplass ligger ca. 8 km utenfor hovedstaden.