Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alanya

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alanya inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alanya miniguide

Leiebil Alanya
Bilutleie Alanya

Alanya befinner seg ved Middelhavskysten i den vestlige delen av Tyrkia. Byen tilhører provinsen Antalya og ligger omtrent 130 km øst for byen Antalya. Alanya har en sørlig beliggenhet på en halvøy med Taurustfjellene tronende i bakgrunnen. Byen har en svært strategisk plassering og på grunn av dette har Alanya vært underlagt riker som ptolemeerdynastiet fra 305 f. Kr til 30 e. Kr. I 2009 lå innbyggertallet på ca. 240 000.

Alanya er et populært feriested med strender som Cleopatra og Keykubat. Langs marinaen ligger det båter klare til å reise på utflukt samt barer og restauranter. Fra et festningsanlegg fra 1300-tallet kan man ta seg frem til huler og grotter, og innenfor Alanya Castle som ble reist i 1226, ligger en gammel bysantisk kirke og en moské. Det Røde Tårnet er et kjent landemerke i byen og står like nedenfor Alanya Castle. Tårnet er 33 meter høyt og huser et etnografisk museum.

Gazipasa-Alanya Airport ligger ca. 30 km utenfor bykjernen.