Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Alanya

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alanya inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alanya miniguide

Leiebil Alanya

Bilutleie Alanya

Alanya befinner seg ved Middelhavskysten i den vestlige delen av Tyrkia. Byen tilhører provinsen Antalya og ligger omtrent 130 km øst for byen Antalya. Alanya har en sørlig beliggenhet på en halvøy med Taurustfjellene tronende i bakgrunnen. Byen har en svært strategisk plassering og på grunn av dette har Alanya vært underlagt riker som ptolemeerdynastiet fra 305 f. Kr til 30 e. Kr. I 2009 lå innbyggertallet på ca. 240 000.

Alanya er et populært feriested med strender som Cleopatra og Keykubat. Langs marinaen ligger det båter klare til å reise på utflukt samt barer og restauranter. Fra et festningsanlegg fra 1300-tallet kan man ta seg frem til huler og grotter, og innenfor Alanya Castle som ble reist i 1226, ligger en gammel bysantisk kirke og en moské. Det Røde Tårnet er et kjent landemerke i byen og står like nedenfor Alanya Castle. Tårnet er 33 meter høyt og huser et etnografisk museum.

Gazipasa-Alanya Airport ligger ca. 30 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål