Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Antalya

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Antalya inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Antalya miniguide

Leiebil Antalya
Bilutleie Antalya

Antalya ligger sørvest i Tyrkia og er hovedstaden i provinsen Antalya. Byen befinner seg innerst i Antalyabukta som fører ut i Middelhavet og regnes som hovedstaden på den tyrkiske rivieraen på grunn av dens plassering. Innbyggertallet ligger på ca. 750 000 (2007), og Antalya ble grunnlagt rundt år 150 f. Kr. av Attalos II og har blitt kalt Attaleia og Adalia.

Antalya er kjent for å være et feriested som angivelig fører ut i det reneste vannet i Middelhavet. Gamlebyen Kaleici er den mest populære bydelen og er preget av forkjellige kulturer som romersk og bysantisk. Her finnes det kronglete gater og historiske severdigheter som triumfbuen Hadrian´s Gate fra det 1. århundret e. Kr. Antalya Museum er et verdenskjent arkeologisk museum med egen barneavdeling, og Yivli Minare er en minaret fra 1200-tallet som er et kjent landemerke. Antalya Golden Orange Film Festival er Tyrkias eldste filmfestival.

Antalya Flyplass hadde omtrent 19 millioner passasjerer i 2008 og ligger ca. 13 km unna.