Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Antalya

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Antalya inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Når du reiser til Antalya, kan en leiebil være en praktisk måte å komme seg rundt i denne vakre regionen på den tyrkiske rivieraen. Med forhåndsbestilling kan du ofte sikre deg en bil til en bedre pris og unngå ekstra avgifter som det er enkelt å overse når du leier bil ved ankomst.

Antalya miniguide

Leiebil Antalya
Bilutleie Antalya

Antalya ligger sørvest i Tyrkia og er hovedstaden i provinsen Antalya. Byen befinner seg innerst i Antalyabukta som fører ut i Middelhavet og regnes som hovedstaden på den tyrkiske rivieraen på grunn av dens plassering. Innbyggertallet ligger på ca. 750 000 (2007), og Antalya ble grunnlagt rundt år 150 f. Kr. av Attalos II og har blitt kalt Attaleia og Adalia.

Antalya er kjent for å være et feriested som angivelig fører ut i det reneste vannet i Middelhavet. Gamlebyen Kaleici er den mest populære bydelen og er preget av forkjellige kulturer som romersk og bysantisk. Her finnes det kronglete gater og historiske severdigheter som triumfbuen Hadrian´s Gate fra det 1. århundret e. Kr. Antalya Museum er et verdenskjent arkeologisk museum med egen barneavdeling, og Yivli Minare er en minaret fra 1200-tallet som er et kjent landemerke. Antalya Golden Orange Film Festival er Tyrkias eldste filmfestival.

Antalya nyter et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, regnfulle vintre. Dette gjør byen til et attraktivt reisemål nesten hele året.

  • Gjennomsnittstemperatur om sommeren: 30-34°C
  • Gjennomsnittstemperatur om vinteren: 15-20°C

Flyplass

Antalya flyplass er hovedporten til regionen og ligger strategisk til for enkel tilgang til sentrum og omkringliggende områder. Flyplassen betjener millioner av passasjerer hvert år og er knutepunktet for mange internasjonale og innenlandske flyruter. Ved Antalya flyplass finner du en rekke leiebilselskaper som Rhodium, VIP, Avis, Hertz og Sixt.

Kjøretips med leiebil

Når du leier bil i Antalya, har du friheten til å utforske mange sjarmerende byer i nærheten. Her er et utvalg av byer som vi tror du kan ha interesse av:

  • Alanya: Omtrent 130 km øst for Antalya. Alanya tilbyr vakre strender og en imponerende borg med utsikt over byen.
  • Side: Kun en times kjøring vest for Antalya ligger Side, kjent for sine antikke ruiner og lange sandstrender.
  • Belek: Cirka 40 km fra Antalya finner du Belek, et paradis for golfentusiaster.
  • Kemer: Omtrent 43 km sørvest for Antalya.
  • Kas: Hvis du søker en lengre kjøretur, er den sjarmerende byen Kas rundt 190 km unna. Her finner du krystallklart vann og historiske severdigheter.