Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Antalya Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Antalya Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Antalya Lufthavn miniguide

Leiebil Antalya Lufthavn
Bilutleie Antalya Lufthavn

Antalya Lufthavn (AYT) befinner seg 13 km nordøst for Antalya. Det fins ingen offentlig transport mellom flyplassen og Antalya. Flyplassen har et godt utvalg av bilutleiefirma, blant annet er Budget, Flo, Hertz og Sixt representert her.

Mer enn 19 millioner passasjerer besøkte Antalya Lufthavn i 2009 som har en kapasitet på 35 millioner passasjerer. Antalaya er en svært viktig charterdestinasjon for Europa, og den betjenes av et utallig antall charter- og lavprisflyselskaper. Den har to terminaler som ligger i gåavstand fra hverandre, den ene for innenriksflyvninger og den andre for internasjonale.

Antalya Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer og restauranter samt butikker. Andre fasiliteter er lekeplass for barn, babyrom, VIP-lounge, minibank og postkontor.
IC Hotel Airport ligger like ved terminalen.