Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ankara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ankara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ankara miniguide

Leiebil Ankara
Bilutleie Ankara

Ankara er hovedstaden og den nest største byen i Tyrkia etter Istanbul med et innbyggertall på omtrent 3 500 000 (2008). Ankara tilhører provinsen med samme navn og har en sentral beliggenhet mot vest i Tyrkia. Byen har tidligere hatt navn som Ancyra og Angora og var et viktig senter allerede i den hettittiske perioden fra ca. 1800 f. Kr. I det 1. århundret etter Kristi fødsel var Ankara hovedstaden i en romersk provins.

Det finnes flere historiske severdigheter i Ankara, blant annet ruinene av et romersk bad som ble bygd på 200-tallet e. Kr. og Temple of Augustus and Rome som er et tempel fra ca. år 20 f. Kr. Alaaddin-moskeen ble reist på 1100-tallet, mens Kocatepe-moskeen som ble reist mellom 1967 og 1987, er den største moskeen i byen. Det er mange parker i Ankara som er utstyrt med fornøyelsespark, dam eller svaner samt en botanisk hage.

Ankara Flyplass, Esenboğa Internasjonale Flyplass har en beliggenhet omtrent 30 km utenfor Ankara.