Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ankara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ankara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ankara miniguide

Leiebil Ankara

Bilutleie Ankara

Ankara er hovedstaden og den nest største byen i Tyrkia etter Istanbul med et innbyggertall på omtrent 3 500 000 (2008). Ankara tilhører provinsen med samme navn og har en sentral beliggenhet mot vest i Tyrkia. Byen har tidligere hatt navn som Ancyra og Angora og var et viktig senter allerede i den hettittiske perioden fra ca. 1800 f. Kr. I det 1. århundret etter Kristi fødsel var Ankara hovedstaden i en romersk provins.

Det finnes flere historiske severdigheter i Ankara, blant annet ruinene av et romersk bad som ble bygd på 200-tallet e. Kr. og Temple of Augustus and Rome som er et tempel fra ca. år 20 f. Kr. Alaaddin-moskeen ble reist på 1100-tallet, mens Kocatepe-moskeen som ble reist mellom 1967 og 1987, er den største moskeen i byen. Det er mange parker i Ankara som er utstyrt med fornøyelsespark, dam eller svaner samt en botanisk hage.

Ankara Flyplass, Esenboğa Internasjonale Flyplass har en beliggenhet omtrent 30 km utenfor Ankara.

Norsk bokmål