Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Istanbul

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Istanbul inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Istanbul miniguide

Leiebil Istanbul

Bilutleie Istanbul

Istanbul er den største byen i landet med et innbyggertall på over 11 000 000 (2009) noe som gjør området til det 5. største i verden. Istanbul befinner seg både i Asia og Europa ettersom byen ligger ved Bosporusstredet som skiller de to verdensdelene. Byen ble grunnlagt i ca. 600 f. Kr. og het Konstantinopel fra 330 e. Kr. til 1930. Fram til 1923 var Istanbul hovedstaden i Tyrkia.

Det finnes mange gamle slott, fort og monumenter i Istanbul, som den egyptiske obelisken som ble ført hit fra Egypt i 390 e. Kr. En av de mest berømte basarene i Istanbul er Covered Bazaar med åtte utganger som ble bygd i 1461. For å lære mer om byens historie kan man besøke blant annet det arkeologiske museet. Bosphorus Zoo er en park med dyrehage, akvarium, fuglereservat og en botanisk hage.

Det er to internasjonale flyplasser i Istanbul, hvorav den største heter Atatürk Internasjonale Flyplass og ligger ca. 25 km utenfor byen.

Norsk bokmål