Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bodrum

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bodrum inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bodrum miniguide

Leiebil Bodrum

Bilutleie Bodrum

Bodrum har en beliggenhet på sørvestkysten i Tyrkia og ligger på halvøya Bodrum som stikker ut i Egeerhavet. Byen tilhører provinsen Mugla og hadde et innbyggertall på nesten 120 000 i 2009. Den populære ferieøya Kos ligger like utenfor Bodrumhalvøya og området har et Middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Bodrum ble anlagt på 1400-tallet på ruinene av den antikke byen Halicarnassus.

Man kan se rester av Halicarnassus som blant annet Mausoleet som var en av verdens syv underverker i den antikke perioden. Mausoleet ble antakelig reist rundt år 330 f. Kr. til ære for Kong Mausolos og bestod av gresk og egyptisk arkitektur. En annen etterlevning fra denne tiden er amfiteatret med plass til ca. 13 000 tilskuere. Bodrum Castle and Museum er en borg fra 1400-tallet som huser et av verdens beste museer om undervannsarkeologi. Bodrum er også et populært feriested med mange gode strender.

Milas-Bodrum Airport tilbyr internasjonale flyvninger og ligger ca. 35 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål