Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bodrum Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bodrum Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bodrum Lufthavn miniguide

Leiebil Bodrum Lufthavn
Bilutleie Bodrum Lufthavn – Foto: © Bazylek

Milas-Bodrum Airport (BJV) befinner seg 36 km nordøst for Bodrum og 16 km sør for Milas. Det går buss mellom flyplassen og Bodrum, men bussavgangene er ikke spesielt hyppige. De bilutleieselskapene som befinner seg på flyplassen er Hertz, Avis og Europcar.

Rundt 2,5 millioner passasjerer besøker Bodrum Lufthavn hvert år, og trafikken er spesielt stor i sommerhalvåret. Det er først og fremst charter og lavprisselskaper som betjener flyplassen og har forbindelse med et 50-talls europeiske destinasjoner. En ny internasjonal terminal sto ferdig i 2000.

Bodrium Lufthavn har en kafé og noen butikker. Andre fasiliteter er minibank og informasjonsdesk. Det fins ingen hoteller på flyplassen.