Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dalaman Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dalaman Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dalaman Lufthavn miniguide

Leiebil Dalaman Lufthavn
Bilutleie Dalaman Lufthavn – Foto: © Boksave

Dalaman Lufthavn befinner seg 6 km sør for sentrum av Dalaman. Det går busser fra flyplassen til byene Marmaris og Fethiye, men ingen til Dalaman slik at en må ta taxi. Der finnes 3 bilutleieselskaper på flyplassen, det er Avis, Budget og Europcar.

2.767.647 passasjerer besøkte flyplassen i 2006, men siden en ny terminalbygning med kapasitet til 10 millioner passasjerer sto ferdig i 2007 har tallet økt. Fra Dalaman kan en fly til rundt 120 forskjellige nasjonale og internasjonale destinasjoner og den har direkte forbindelse til 40 ulike land.

I tillegg til taxfree er det et shoppingsenter på flyplassen bygd som tyrkiske basarer som selger lokale produkter som lær, smykker og tepper.  Flyplassen har et godt utvalg av spisesteder, minibank, trådløst internett, minibank, kapell, moské og rom med dataspill. Det fins ingen hotell på flyplassen, det nærmeste er Hotel Burc som ligger 3 km unna.