Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dalaman

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dalaman inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dalaman miniguide

Leiebil Dalaman

Bilutleie Dalaman

Dalaman ligger på den sørvestlige kysten i Tyrkia og tilhører regionen Mugla. Den kjente ferieøya Rhodos ligger like utenfor kysten av regionen Mugla og det er omtrent 250 km til ferieparadiset Antalya i øst. Dalaman fører ut til Middelhavet i sør, og i 2000 ble antall innbyggere anslått til å ligge på nesten 30 000.

Dalaman har lenge vært oversett av turister som bare reiser gjennom området for å komme til andre feriesteder langs Middelhavskysten, men nå har også Dalaman begynt å få sin del av oppmerksomheten. Dalaman er en idyllisk by som fortsatt er uberørt av masseturismen, og både naturen og strendene gir en ekte følelse av Middelhavsregionen. I sentrum kan man finne restauranter, barer og kafeer, mens elven

Dalaman brukes til aktiviteter som rafting. Det finnes flere spasentre rundt byen, blant annet et gjørmespa i Dalyan som ligger omtrent 25 km nordvest for Dalaman.

Dalaman Airport er en internasjonal flyplass som befinner seg ca. 6 km sør for byen.

Norsk bokmål