Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dalaman

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dalaman inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dalaman miniguide

Leiebil Dalaman
Bilutleie Dalaman

Dalaman ligger på den sørvestlige kysten i Tyrkia og tilhører regionen Mugla. Den kjente ferieøya Rhodos ligger like utenfor kysten av regionen Mugla og det er omtrent 250 km til ferieparadiset Antalya i øst. Dalaman fører ut til Middelhavet i sør, og i 2000 ble antall innbyggere anslått til å ligge på nesten 30 000.

Dalaman har lenge vært oversett av turister som bare reiser gjennom området for å komme til andre feriesteder langs Middelhavskysten, men nå har også Dalaman begynt å få sin del av oppmerksomheten. Dalaman er en idyllisk by som fortsatt er uberørt av masseturismen, og både naturen og strendene gir en ekte følelse av Middelhavsregionen. I sentrum kan man finne restauranter, barer og kafeer, mens elven

Dalaman brukes til aktiviteter som rafting. Det finnes flere spasentre rundt byen, blant annet et gjørmespa i Dalyan som ligger omtrent 25 km nordvest for Dalaman.

Dalaman Airport er en internasjonal flyplass som befinner seg ca. 6 km sør for byen.