Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Izmir Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Izmir Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Izmir Lufthavn miniguide

Leiebil Izmir Lufthavn
Bilutleie Izmir Lufthavn

İzmir Adnan Menderes Internasjonale Flyplass (ADB) befinner seg 18 km sørvest for Izmir, og er oppkalt etter den tidligere tyrkiske statsministeren Adnan Menderes. Det går busser mellom Izmir og flyplassen, og det er også mulig til å ta tog men avgangene er ikke hyppige.  Det finnes 9 forskjellige bilutleieselskaper på flyplassen, disse er Dab, Duray, Yes, Zafer, Isil, Hertz, Avis, Sixt og Europcar.

6,201,794 passasjerer besøkte Izmir Lufthavn i 2009, rundt en fjerdedel av disse gjaldt internasjonale destinasjoner.  Flyplassen er hovedbase for 2 flyselskaper, det er Izair og SunExpress. Rutenettet til ulike byer i Europa er godt fra izmir.

Det fins plenty av butikker på flyplassen, og også mange spise- og drikkesteder, en av kafeene har hele 90 forksjellige kaketyper. Andre fasiliteter er frisør, minibank, postkontor, møterom og en businesslounge med trådløst internett. Det fins ingen hotell på flyplassen.