Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Izmir

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Izmir inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Izmir miniguide

Leiebil Izmir
Bilutleie Izmir

Izmir befinner seg vest i Tyrkia og ligger innerst i Izmirbukta som fører ut i Egeerhavet. Byen er hovedstaden i provinsen Izmir og er den tredje største byen i landet med et innbyggertall på ca. 3 200 000 (2008). Izmir har den største eksporthavnen og den nest største importhavnen i Tyrkia. Byen ble grunnlagt i ca. 1100 f. Kr og het Smyrna fram til 1929.

Konak er et kjent område i Izmir, og rundt torget ligger flere attraksjoner og severdigheter. Det gamle klokketårnet Izmir Clock Tower ble bygd i 1901 og er et tydelig landemerke på Konak Square. Rundt Konak Square kan man besøke flere museer som Museum of Archaeology og Museum of Ethnography. På høyden Kadifekale står en gammel borg som ble kalt Pagos under romertiden, og Agora er et utendørsmuseum med rester fra romerske bosettinger. Hvert år arrangeres det festivaler som blant annet en jazzfestival og en korfilmfestival.

Izmir Adnan Menderes Internasjonale Flyplass ligger ca. 18 km unna byen.