Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kayseri

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kayseri inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kayseri miniguide

Leiebil Kayseri

Bilutleie Kayseri

Kayseri har en sentral beliggenhet midt i Tyrkia og er hovedstaden i provinsen Kayseri. Det er litt over 300 km til hovedstaden Ankara som ligger i nordvest og nesten 300 km til Middelhavskysten i sør. Kayseri ligger ved foten av den utdødde vulkanen Erciyes, og i 2007 ble innbyggertallet anslått til å ligge på nesten 600 000. Stedet hvor byen ligger har vært bebodd siden år 3000 f. Kr.

På grunn av sin lange historie, er det mange gamle bygninger å se i Kayseri, blant annet et fort fra 500-tallet som er å finne midt i sentrum. Byen skilter med flere moskeer fra 1200-tallet som Hunat Hatun-moskeen og Haci Kilic-moskeen. I Kayseri, som de fleste andre steder i Tyrkia, er det basarer eller souker, og de mest kjente er Bedesten og Vezir Hani som begge huses i historiske byggverk. Erciyes er ypperlig for vinteraktiviteter og er et populært skisenter.

Erkilet Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 5 km nord for byen.

Norsk bokmål