Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kayseri

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kayseri inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kayseri miniguide

Leiebil Kayseri
Bilutleie Kayseri

Kayseri har en sentral beliggenhet midt i Tyrkia og er hovedstaden i provinsen Kayseri. Det er litt over 300 km til hovedstaden Ankara som ligger i nordvest og nesten 300 km til Middelhavskysten i sør. Kayseri ligger ved foten av den utdødde vulkanen Erciyes, og i 2007 ble innbyggertallet anslått til å ligge på nesten 600 000. Stedet hvor byen ligger har vært bebodd siden år 3000 f. Kr.

På grunn av sin lange historie, er det mange gamle bygninger å se i Kayseri, blant annet et fort fra 500-tallet som er å finne midt i sentrum. Byen skilter med flere moskeer fra 1200-tallet som Hunat Hatun-moskeen og Haci Kilic-moskeen. I Kayseri, som de fleste andre steder i Tyrkia, er det basarer eller souker, og de mest kjente er Bedesten og Vezir Hani som begge huses i historiske byggverk. Erciyes er ypperlig for vinteraktiviteter og er et populært skisenter.

Erkilet Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 5 km nord for byen.