Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Konya

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Konya inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Konya miniguide

Leiebil Konya
Bilutleie Konya

Konya befinner seg i den sørvestlige delen av Tyrkia og er hovedstaden i provinsen Konya. Byen ligger omtrent 1000 meter over havet og det er rundt 230 km til hovedstaden Ankara. Antall innbyggere i byen ble anslått til over 1 000 000 i 2009 og tallet stiger til nesten 2 000 000 dersom man regner med områdene rundt. Konya er en av verdens eldste byer med en kontinuerlig bosetting og ble grunnlagt rundt år 5000 f. Kr.

Konya har mange attraksjoner å by på, blant annet Iplicki-moskeen som ble reist på 1200-tallet, Ala Eddins-palasset fra 1220 samt Alaeddin-moskeen fra 1221 som er den eldste moskeen i byen. Mevlana Museum kalles også Det grønne mausoleum og er et utrolig vakkert mausoleum som sto ferdig i 1274. For å lære mer om byens historie kan man besøke Konyan Archaeological Museum som stiller ut antikke gjenstander som en romersk sarkofag, gresk keramikk og latinske innskrifter.

Konya Airport ligger nesten 20 km utenfor byen.