Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Marmaris

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marmaris inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marmaris miniguide

Leiebil Marmaris
Bilutleie Marmaris

Marmaris er en by som befinner seg i den sørvestlige delen av Tyrkia. Byen tilhører provinsen Mugla og ligger på en halvøy som stikker ut i Middelhavet. Dette er en gammel by som nevnes i kilder fra ca. 3500 f. Kr. og het tidligere Psykos. De senere årene har Marmaris utviklet seg fra å være en liten fiskerby til å bli et ettertraktet turiststed, og i 2005 ble innbyggertallet målt til litt over 30 000.

Som mange andre kystbyer ved Middelhavet er det vakre strender og grønt hav i Marmaris. De fleste tursitene som besøker byen, kommer hit på grunn av strandlivet og aktiviteter som seiling. Nattelivet i Marmaris har ord på seg for å være et av de beste langs Tyrkias sørkyst. Av historiske severdigheter kan man besøke borgen Marmaris Castle som ble bygd av Suleiman den Store i 1523 og som i dag huser et arkeologisk og etnografisk museum.

Det tar omtrent 90 minutter å kjøre til Dalaman Airport.