Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Marmaris

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marmaris inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marmaris miniguide

Leiebil Marmaris

Bilutleie Marmaris

Marmaris er en by som befinner seg i den sørvestlige delen av Tyrkia. Byen tilhører provinsen Mugla og ligger på en halvøy som stikker ut i Middelhavet. Dette er en gammel by som nevnes i kilder fra ca. 3500 f. Kr. og het tidligere Psykos. De senere årene har Marmaris utviklet seg fra å være en liten fiskerby til å bli et ettertraktet turiststed, og i 2005 ble innbyggertallet målt til litt over 30 000.

Som mange andre kystbyer ved Middelhavet er det vakre strender og grønt hav i Marmaris. De fleste tursitene som besøker byen, kommer hit på grunn av strandlivet og aktiviteter som seiling. Nattelivet i Marmaris har ord på seg for å være et av de beste langs Tyrkias sørkyst. Av historiske severdigheter kan man besøke borgen Marmaris Castle som ble bygd av Suleiman den Store i 1523 og som i dag huser et arkeologisk og etnografisk museum.

Det tar omtrent 90 minutter å kjøre til Dalaman Airport.

Norsk bokmål