Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Urgup

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Urgup inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Urgup miniguide

Leiebil Urgup

Bilutleie Urgup

Urgup befinner seg omtrent midt i Tyrkia og tilhører den historiske regionen Cappadocia som ligger i provinsen Nevsehir. Byen ligger i et område hvor de første bosettingene i provinsen lå, og i nyere tid er antall innbyggere målt til å ligge på rundt 40 000 (2000). Det er omtrent 300 km til hovedstaden Ankara i nord og 300 km til Middelhavskysten i sør.

De mest spesielle og kjente severdighetene i Urgup er bygningene som er hugget ut av stein. For omtrent 2000 år siden hadde den nå utdødde vulkanen Erciyes et utbrudd som førte til store mengder porøs lavastein, og i dag kan man ta inn på hoteller eller leie hus som er hugd inn i huler og steinformasjoner. Noen av disse har også blitt gjort om til barer. I sentrum kan man finne et tyrkisk bad og det er muligheter for en luftballongtur i området.

Den nærmeste flyplassen er Nevsehir Kapadokya Airport som ligger ca. 20 km vest for Urgup.

Norsk bokmål