Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Urgup

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Urgup inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Urgup miniguide

Leiebil Urgup
Bilutleie Urgup

Urgup befinner seg omtrent midt i Tyrkia og tilhører den historiske regionen Cappadocia som ligger i provinsen Nevsehir. Byen ligger i et område hvor de første bosettingene i provinsen lå, og i nyere tid er antall innbyggere målt til å ligge på rundt 40 000 (2000). Det er omtrent 300 km til hovedstaden Ankara i nord og 300 km til Middelhavskysten i sør.

De mest spesielle og kjente severdighetene i Urgup er bygningene som er hugget ut av stein. For omtrent 2000 år siden hadde den nå utdødde vulkanen Erciyes et utbrudd som førte til store mengder porøs lavastein, og i dag kan man ta inn på hoteller eller leie hus som er hugd inn i huler og steinformasjoner. Noen av disse har også blitt gjort om til barer. I sentrum kan man finne et tyrkisk bad og det er muligheter for en luftballongtur i området.

Den nærmeste flyplassen er Nevsehir Kapadokya Airport som ligger ca. 20 km vest for Urgup.