Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Aachen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aachen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aachen miniguide

Leiebil Aachen
Bilutleie Aachen

Aachen ligger i den vestre delen av Tyskland, i delstaten Nordrhein-Westfalen i- kun 5 km fra grensen til Belgia og Nederland. Byen har 260.000 innbyggere (2008), og er et viktig jernbaneknutepunkt. Aachen er kjent for sin lange historie og sin arkitektoniske og kulturelle arv.

Byens hovedattraksjon er Aachen-katedralen, som er en av de eldste katedralene i Tyskland – med aner fra år 786. Inni bygningen finnes et vakkert «glasskapell» – som er en stor turistattraksjon, og både katedralen og glasskapellet står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Også Rådhuset i Aachen fra 1500-tallet er verdt et besøk – samt Grashaus, som ligger på Fisketorget fra 1267. Andre attraksjoner i byen: Ludwig forum for International Art – kunstgalleri med utstilling av samtidskunst som også har en utendørs skulpturpark, Büchel Palass fra 1338, Europa-Plassen (rett øst for sentrum) med sin fontene som er vakkert opplyst om kvelden, samt Bymuseet i Frankenberg Slott fra 1200-tallet som ligger i utkanten av byen.

Ellers har Aachen kinoer, teater, parker, monumenter gode shoppingmuligheter og hyggelige restauranter.

Nærmeste flyplass –  Maastricht Aachen Flyplass –  er en internasjonal lufthavn, og ligger ca. 40 km utenfor Aachen sentrum.